住宿體驗

洲際酒店集團先行者推廣2017第4季

螢幕截圖 2017-08-21 15.49.53各位朋友好, 又係小弟酒店控-LOUIS同大家玩酒店既時間啦!!

小弟其實自問都好懶, 都唔係成日新自己個BLOG, 但點知洲際集團佢仲衰過小弟, 佢地呢個先行者的推廣活動, 玩在咁多季都係一模一樣, 唔換湯唔換葯!!

“LOUIS KWOK, 先行者都玩左好多次啦, 咁你又介紹??”

係, 因為如果要好短時間攞到好多分的話, 先行者的確係一個好好的方法, 所以我都要介紹俾大家玩!!

玩任何的推廣都好, 一定要記得註冊!!請按我

推廣日期: 1/9 – 31/12/2017

螢幕截圖 2017-08-21 16.23.21

如果大家已經係會員就登入啦, 唔係的話就註冊一個, 免費的!!

如果大家對先行者有認識的話, 都會知道舊會員的任務好難, 而新會員任務較為著數D, 咁我地又睇下如果新會員今次的任務係點??

螢幕截圖 2017-08-21 16.27.04.png

呢D任務大家都睇慣見熟, 所以都唔駛特別解釋.

唯獨是周六入住奬勵, 正常來說要住星期五六兩晚, 或星期六日兩晚先可以啓動, 以前入住一晚星期六的BUG改經修正好了!!

所以如果要完成新人的先行者, 最少要住4晚, 因為有兩個週六連住…之後就得到30,000分喎.

不過, 先行者都係一個出名比慘的大會, 可能近年小弟住少左好多IHG, 所以得到的任務又不是太困難:

螢幕截圖 2017-08-25 22.13.15
螢幕截圖 2017-08-25 22.13.22

小弟的任務只有”完美假期” 7800分係好難攞, 要住佢大陸指定的酒店2晚!!

期待你地貼個任務上來睇下有幾衰!!

今次的先行者仲有樣得意野, 就係隱藏任務.

“LOUIS KWOK, 隱藏任務咪隱藏任務囉, 有幾得意呢??”

就係得意在大家都可以知道自己的隱藏任務, 咁就可以睇住來食!!

方法好簡單, 只要列印成個先行者任務的一頁, 就可以看到隱藏任務了, 例如小弟的任務!!

螢幕截圖 2017-08-25 22.32.00.png

我可以係列印頁睇到我仲有D隱藏任務

衝刺獎勵, 在活動最後一星期內入住, 可得到2000分

之後我每個月入住一次的話, 都可以得到3000分!!

所以我就可以睇住呢個隱藏任務去安排小弟的住宿了!!!

如果你覺得我的文章好的話, 請你給我一個讚及分享出去

你的讚及分享就係鼓勵小弟繼續教大家玩酒店的的動力了!!

謝謝大家

Categories: 住宿體驗

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s